DIZAJN KOJI STVARA RAZLIKU

Stvorili smo novi dizajn bez gubljenja individualnosti. Baleno kombinira nisku i široku formu za vizualnu stabilnost i neočekivanu prostranost interijera, dok mu oblik karoserije odiše dinamičnim linijama. Pažnja posvećena dizajnu svakog detalja osvaja na prvi pogled, a s vremenom prerasta u istinsko oduševljenje.

Napredni zasloni

Kad sjednete na vozačko sjedalo, prva stvar koju ćete zamijetiti je informativni zaslon smješten u središtu, između instrumenata, koji daje jasnu sliku o automobilu. Ovaj napredni multiinformacijski LCD veličine 4,2 inča intuitivno prenosi niz informacija vezanih uz performanse i motor. Na središnjem grebenu smješten je i audio navigacijski 7-inčni zaslon osjetljiv na dodir, koji se može povezati s pametnim telefonima za dodatnu jednostavnost upotrebe.

Stilski dotjerani, lako čitljivi instrumenti

Balenova instrument ploča slijedi koncept niskog i širokog dizajna vanjštine, stvarajući dodatan prostor u unutrašnjosti. Inovativni dizaj središnjeg dijela instrument ploče s lako čitljivim dijelom za audio sustav i automatski klima uređaj, naglašavaju jedinstven dizajn.

PRTLJAŽNIK OD 355 LITARA (NAJBOLJI U KLASI) PUTOVANJA ČINI KOMFORNIJIMA

Jedna od Balenovih čari je velik i praktičan prtljažni prostor što zadovoljava raspon od svakodnevne kupovine do obiteljskih izleta. Prtljažnik s dvostrukom podnicom omogućuje učinkovitije slaganje prtljage, dok skuplji modeli (GL i GLX) imaju preklopivu pokrivku za prtljagu.

UDOBNA KABINA I PROSTRAN PRTLJAŽNIK KAO STVORENI ZA UGODNA DUGA PUTOVANJA

Nikada ne biste pomislili koliko prostrana može biti unutrašnjost 3995 mm dugog automobila. Stražnja sjedala nude obilje prostora za noge i ramena pa se odrasli mogu vrlo udobno voziti. Uz odjeljke za sitnice i pića, prostrana unutrašnjost iznimno je ugodna i prilikom duljih putovanja.