TEHNIKA – ŽIVITE S LAKOĆOM

Moderan benzinski motor prilagođen je potrebama gradskog mališana te mu omogućuje istovremeno dinamičnu i ekonomičnu vožnju, a za zabavne performanse i nisku potrošnju zaslužne su i aerodinamične linije te novi peterostupanjski ručni mjenjač.

K10B motor

K10B 1,0 litarski bezinski motor nudi dinamičnost i konstrukciju male mase. Prema tome, ne samo da imate priliku uživati u brzoj i energičnoj vožnji, već i u boljoj učinkovitosti potrošnje goriva zahvaljujući inovacijama kojima se smanjuje masa motora i pripadajućih agregata.

Novi petstupanjski ručni mjenjač

Novi petstupanjski ručni mjenjač osigurava udobnost u prometu kroz glatke izmjene svih pet stupnjeva. Brojne inovacije pomažu uštedjeti gorivo smanjivanjem gubitaka okretnog momemnta.

Novorazvijeni ovjes

Novorazvijeni prednji i stražnji ovjes zamišljeni su s idejom udobne vožnje i dobrog ležanja na cesti. Osim postignutih odličnih performansi, Celerio također odlikuju inovacije kojima se postiže ušteda na masi i prostoru.

NAJMANJI RADIJUS OKRETANJA

Čak i s prostorom za pet putnika, Celerio nudi mali radijus okretanja koji omogućuje kretanje uskim gradskim ulicama bez napora.

AERODINAMIKA

Zahvaljujući računalom potpomognutim dizajnom i ispitivanjima u zračnom tunelu, optimizirana je vanjska linija i protok zraka ispod vozila.