DIZAJN

Svojim nastupom, novi SX4 S-CROSS iskazuje žeđ za avanturom, dok snažnim i sigurnim stavom, odražava karakter točno onakav kakav on ustvari i jest. Svojim robusnim prednjim krajem izaziva popularne SUVove, dočim svojim unutarnjim dizajnom tek korisnicima pokazuje svoje velike vrijednosti i apsolutnu superiornost. Pun dinamike, snage i prostranosti, rođen je novi istraživač.

 

LED glavna svjetla s LED dnevnim svjetlima

Trodimenzionalno oblikovana glavna LED svjetla pojačavaju dinamičan dojam. Pozicijska svjetla nude štedljivo i jako vidljivo LED svjetlo, uz funkciju dnevnih svjetala

Prednja svjetla za maglu (GL+ i GLX)

Svjetla za maglu s kromiranim obrubima, upotpunjuju energetske obrise glavnih svjetala

Krovni nosači

Ugrađeni krovni nosači objedinjuju moćan izgled i aerodinamičku funkcionalnost

Aerodinamička zrcala

Oblikovana s ciljem što manjeg otpora zraka i stvaranja što manje buke, zaslužna su i za superiornu ekonomičnost, i dalje su jedna od najvećih i najpreglednijih u klasi. Bogatiji paketi opreme, GL+ i GLX imaju ugrađene pokazivače smjera

16-inčni čelični kotači s naplacima

KOTAČI I GUME

Nov izgled, estetski stiliziranih kotača, vizualno upotpunjuje robustan dizajn novog SX4 S-CROSSa. Oblik kotača optimizira protoka zraka, te zajedno s gumama s niskim otporom kotrljanja, unaprjeđuju štednju goriva.

17-inčni obojeni kotači od lake legure

17-inčni polirani kotači od lake legure

PANORAMSKI SUNČANI KROV (GLX)

Pripremite se na pogled i doživljaj koji oduzima dah! Dvostruko pomični stakleni panoramski krov, svojim potpunim otvaranjem daje slobodu vašoj mašti i ostalim osjetilima, kakav je dostupan jedino u kabrioletskim inačicama, jer ogromna staklena površina krova, koji se pritom i otvara, najveća je u klasi i ničim vas ne sputava.

VELIKODUŠAN PRTLJAŽNIK

Bilo da je u pitanju sportski događaj, obiteljsko okupljanje ili aktivan odmor na otvorenom, SX4 S-CROSS ima dovoljno mjesta za smještaj bilo koje i bilo kakve vaše avanture. Novi SX4 S-CROSS ima sav prostor koji trebate kako bi vaši veliki planovi postali stvarnost, i to čak za pet osoba, jer vam je na raspolaganju prtljažni prostor od čak 430 litara.