SUZUKI Connect
Praktičnije, sigurnije

 

SUZUKI CONNECT daje novu razinu pogodnosti i sigurnosti pružajući bolje iskustvo i veće zadovoljstvo posjedovanja Suzuki automobila.

Nova aplikacija za pametni telefon omogućuje vam da u svakom trenutku, daljinski, pratite što se događa s vašim automobilom.

 

SUZUKI CONNECT nudi sedam servisnih funkcija.

Obavijest o statusu

Opustite se uz SUZUKI CONNECT jer ako ste ostavili otključan automobil, odmah ćete primiti obavijest. Ako je zaista ostao otključan, jednostavno ga odmah daljinski zaključajte pomoću aplikacije za daljinsko zaključavanje vrata.

Također, ako slučajno ostavite upaljena prednja svjetla ili svjetla za opasnost, ne morate se brinuti. SUZUKI CONNECT omogućuje vam uštedu akumulatora podsjećajući vas da se vratite u svoj automobil i ugasite prednja svjetla ili svjetla za opasnost.

Lokator parkiranog automobila

Ne morate lutati uokolo tražeći svoj parkirani automobil. Svoj parkirani automobil možete jednostavno pronaći i vratiti se do njega pomoću aplikacije koja prikazuje lokaciju na karti gdje je motor zadnji put prestao s radom.

Dijeljenje lokacije parkiranog automobila
praktično je ako se želite sastati s nekim ili da se ne izgubite tako da podijelite lokaciju automobila s obitelji ili prijateljima putem e-pošte ili kratke poruke.

Povijest vožnje

SUZUKI CONNECT vam omogućava uvid u povijest vožnje u zadnjih 18 mjeseci. Možete odvojiti podatke za svakog pojedinog vozača za svako putovanje ili kategorizirati podatke za privatnu ili poslovnu upotrebu. Podaci se također mogu izvesti kao CSV datoteka.

Vrste dostupnih informacija za pojedinačno putovanje:

Dan i vrijeme vožnje / Utrošeno vrijeme / Prijeđena udaljenost / Prosječna potrošnja goriva / Početna/završna točka putovanja

Nadzor i ograničenje kretanja

Čak i ako ne vozite automobil, uvijek ste povezani. Uz SUZUKI CONNECT, možete odrediti područje i vrijeme slanja upozorenja kako biste znali kada automobil kojim upravlja drugi vozač izađe ili uđe na unaprijed određeno područje tijekom unaprijed postavljenog vremena.

U aplikaciji također možete postaviti vrijeme i područje za koja će se uključiti upozorenje koje će vas obavijestiti kada se automobil koji vozi drugi vozač ne nalazi na određenom području u određenom vremenskom razdoblju.

Obavijest sigurnosnog alarma

Obavijest sigurnosnog alarma; SUZUKI CONNECT će obavijestiti vaš pametni telefon ako je brava vašeg parkiranog automobila provaljena i ako se aktivirao sigurnosni alarm.

Obavijest o pokretanju motora; možete postaviti vremena kada ne očekujete da ćete koristiti automobil, primjerice kada spavate ili ste na poslu. SUZUKI CONNECT će vas obavijestiti ako se tijekom tog vremena motor pokrene.

Obavijest o svjetlu upozorenja

Ako se lampica upozorenja upali zbog nekog problema u automobilu, dobit ćete obavijest na svom pametnom telefonu. Aplikacija će pokazati uzrok problema i prikazati savjet za preporučenu radnju.

Uz to, možete koristiti aplikaciju da nas izravno nazovete ili zatražite pomoć na cesti.

Obavijest o periodičnom održavanju / opozivu 

 
Kako ne biste propustili periodično održavanje, na vrijeme će vam stići podsjetnik s obavijesti. 
 
Također ćete dobiti obavijest ako vaš automobil bude predmet opoziva ili servisne kampanje.
 

Preuzmite i instalirajte

 
Preuzmite i instalirajte aplikaciju SUZUKI CONNECT na svoj pametni telefon kako bi vaše iskustvo u automobilu Suzuki bilo još praktičnije i sigurnije.
  • Svaka usluga ima specifične uvjete rada, a više detalja nalazi se u “Priručniku za korisnike aplikacije”
  • Stranice aplikacije podložne su promjenama bez prethodne najave.
 

Kontaktirajte nas kako biste dobili više informacija i detalja o samoj aplikaciji SUZUKI CONNECT te za pomoć instalacije iste.

suzuki@autoremetinec.hr ili na broj telefona +385 1 614 13 41

 

IZRADI RAČUN / PRIJAVA