Prijeći granicu

Život svakim danom donosi nove izazove. Ili ste spremni suočiti se s njima ili samo promatrate što se događa oko vas. Uz Suzuki S-CROSS izbor je jasan. S prepoznatljivim, samouvjerenim izgledom SUV-a i inteligentnim sigurnosnim sustavima, tek počinje. Možete zaigrano ubaciti cijelu svoju obitelj ili prijatelje unutra i sportsku opremu za to. A pametni AllGrip Select pogon na sve kotače daje vam samopouzdanje u svim okolnostima. Nemojte se bojati onoga što dolazi. Budite spremni prijeći granice.

Sjajan dizajn i želja za uživanjem u životu

Često se kaže da ne ostavljamo prvi dojam. No, S-CROSS već na prvi pogled otkriva svoj pravi karakter. Odmah ćete prepoznati da je riječ o robusnom i sposobnom SUV-u. Samouvjerena rešetka hladnjaka privlači pažnju i privlači avanturu. Ali kada se usredotočite na detalje, vidjet ćete da su stil i elegancija S-CROSS-a također vlastiti.

Nepogrešiv SUV stil

Važno je ostaviti snažan prvi dojam. Ali biti u stanju impresionirati zauvijek je ono što je važno. Razlika je u detaljima. Što duže gledate, to vam je draže. To je bit S-CROSS-a.

LED prednja
i stražnja svjetla

Svjetla s prozirnim poklopcima imaju čist izgled i dinamične oblike. Prednja i stražnja svjetla opremljena su s tri LED bočna svjetla. Prednja pozicijska svjetla također funkcioniraju kao dnevna svjetla.

Elegantna rešetka hladnjaka

Impresivna rešetka hladnjaka sa sjajnom crnom završnom obradom i kromiranom S-CROSS šipkom još više vas izdvaja od ostalih i naglašava svoj nepogrešiv izgled i samouvjeren stav.

Elementi za zaštitu tijela

Četvrtasti rubovi branika iznad prednjih i stražnjih kotača podržavaju robustan izgled. Prepoznatljivi elementi srebrne obloge na prednjem i stražnjem braniku pridonose prepoznatljivom karakteru automobila.

Krovni nosači

Anodizirane aluminijske tračnice u srebrnoj boji jednako su funkcionalne kao i estetski zanimljiv detalj, plus aerodinamično oblikovane.