Prostor za uživanje

Kao izvana i iznutra, S-CROSS je veliki SUV. Prostrana kabina je osvijetljena zahvaljujući velikom vjetrobranskom staklu i izvrsnoj bočnoj vidljivosti te nudi izvrstan pogled izvana. Pogledajte što vas čeka unutra.

Prostrana unutrašnjost

Mnogo prostora u prednjem i stražnjem dijelu kabine poziva vas da se ukrcate, udobno sjednete i uživate u vožnji.

Presvlake sjedala

Elegantna i ergonomski oblikovana sjedala u kombinaciji prave kože sa strane i sintetičke kože s uzorkom u sredini.

 

Sjedala od tkanine su dobro prošivena i ništa manje elegantna i udobna od kožnih.

Grijana prednja sjedala

Dvostupanjsko grijanje sjedala vozača i suvozača povećava udobnost na cesti. Otvori za grijanje zagrijavaju putnike na stražnjim sjedalima.

Panoramski krovni prozor

Ostakljeni krovni prozor sastoji se od dva dijela koji se genijalno prevlače jedan preko drugog. Unosi ne samo svjetlost nego i svježi zrak u cijeli interijer.

Podesiv nagib naslona

Nasloni stražnjih sjedala podijeljeni su na dva dijela, u svakom od kojih se nagib može podesiti u jedan od dva položaja i tako ili povećati udobnost putnika ili povećati prtljažni prostor.

Automatski dvozonski klima uređaj

Zahvaljujući dvozonskoj klimi, vozač i suvozač mogu podesiti temperaturu prema svojim željama.

Povezanost s vanjskim svijetom

Ići u avanturu ne znači odijeliti se od svijeta oko sebe. S-CROSS nudi širok raspon tehnologija za korištenje suvremenih komunikacijskih sredstava.

Audio

Audio sustav je opremljen najnovijim digitalnim značajkama kao što su Apple CarPlay®, Android Auto™, Bluetooth® hands-free pozivanje i sustav za prepoznavanje glasa. Standardna oprema također uključuje radio, reprodukciju glazbe i filmova s ​​USB-a ili iPod-a te reprodukciju glazbe putem Bluetooth®-a. Za vašu još bolju usklađenost s automobilom, mogu se prikazati informacije, kao što su potrošnja goriva, kilometraža, hibridni indikator protoka energije, razna upozorenja, slika sa stražnje parkirne kamere ili 360° kamere. Oprema Comfort i Premium uključuje 7-inčni WVGA zaslon, dok oprema Elegance ima 9-inčni HD zaslon s ugrađenom navigacijom koja podržava prepoznavanje glasa.

9-inčni zaslon (oprema Elegance)

7-inčni zaslon (Comfort i Premium oprema)

Povezivanje s pametnim telefonom

Apple CarPlay * omogućuje vam bežično povezivanje iPhonea (samo Elegance) ili putem USB-a za upućivanje poziva, pristup glazbi, primanje i slanje poruka ili unos uputa glasom pomoću Siri Voice Assistant-a ili zaslona osjetljivog na dodir.

* Apple CarPlay je dostupan u zemljama navedenim na sljedećoj poveznici: http://www.apple.com/ios/feature-availability/#applecarplay-applecarplay .
* Za više informacija, uključujući kompatibilnost vašeg iPhonea s Apple CarPlay, pogledajte http://www.apple.com/ios/carplay/ .
* Apple, Apple CarPlay i iPhone zaštitni su znakovi tvrtke Apple Inc., registrirani u SAD-u i drugim zemljama.

Android Auto™ jednostavan je i siguran način korištenja telefona u automobilu. Pogledajte sve svoje omiljene karte, aplikacije i poruke na zaslonu automobila. *

* Android Auto™ je dostupan u zemljama navedenim na sljedećoj poveznici: https://www.android.com/auto/ .
* Zahtijeva aplikaciju Android Auto na Google Playu. Većina telefona s Androidom 6.0 i novijim podržava Android Auto™: https://g.co/androidauto/requirements .
* Android i Android Auto™ su zaštitni znakovi tvrtke Google LLC.

Radite naporno, zabavite se

S-CROSS je spreman za vas da uživate u životu. Bilo da se radi o svakodnevnom putu na posao ili početku nove životne faze, S-CROSS će uvijek učiniti ono što očekujete.

Varijabilni prtljažni prostor

Nasloni za leđa, podijeljeni u omjeru 60:40, mogu se zasebno preklopiti i povećati prtljažni prostor prema potrebi. Promjenjivi međupod dodatno proširuje fleksibilnost automobila i omogućuje prenošenje većeg tereta.

Stropna konzola

Konzola na vrhu sadrži lampe za čitanje i kutiju za sunčane naočale na zaključavanje.

Pretinac ispred ručice mjenjača

U pretincu ispred ručice mjenjača pronaći ćete USB utičnicu i prostor za odlaganje sitnica koje vam trebaju biti nadohvat ruke.

Stražnji naslon za ruke

Preklopivi središnji naslon za ruke za stražnji red sjedala ima dva držača za piće.

Prednji naslon za ruke

Naslon za ruke između prednjih sjedala je klizni i skriva kutiju za prtljažnik koji se može zaključati.

Džep na stražnjoj strani suvozačevog naslona

Na primjer, možete pohraniti karte, knjige ili tablete u džep za pohranu.