AllGrip za prevladavanje svakog putovanja

S-CROSS je svestrani SUV koji se možete pripremiti za svaku situaciju odabirom odgovarajućeg načina vožnje. Sustav s pogonom na sve kotače AllGrip Select daje vam priliku da osvojite svaku cestu s pregledom.

Četiri načina vožnje

Četiri načina vožnje koja se lako mijenjaju pokrivaju postavke pogona na sve kotače za različite radne uvjete. Odaberite odgovarajući način rada u skladu s trenutnim uvjetima vožnje i AllGrip Select će se pobrinuti za sve ostalo.

Auto

Pogoduje niskoj potrošnji goriva i prikladan je za normalne radne uvjete. Pogon na sve kotače aktivan je samo ako postoji opasnost od okretanja prednjih kotača.

Sport

Prebacivanjem većine zakretnog momenta na stražnje kotače, poboljšava se sposobnosti u zavojima. Sportski način rada također prilagođava odziv papučice gasa i odziv motora.

Snijeg

Donosi stabilnost i bolju vuču na snijegu, neasfaltiranim cestama ili drugim skliskim površinama, osobito pri ubrzavanju.

Lock

Ovaj način rada prenosi maksimalni raspoloživi okretni moment na stražnje kotače kako bi vas izvukao iz teških situacija, poput dubokog snijega, blata ili pijeska. Pri brzini od 60 km/h automatski se prebacuje u način rada za snijeg.