TRENUTNO PREPOZNATLJIVA OSOBNOST

PERSONALIZACIJA

Izrazite svoju osobnost paketom dodatne opreme kojim ćete personalizirati izgled svoje Vitare – birajte između Rugged i Urban paketa, a zatim svoju Vitaru učinite jedinstvenom odabirom unutrašnjih detalja.

Urban paket

Paket se sastoji od kromiranog okvira oko dnevnih svjetala, kromirane bočne zaštitne letvice i krovnog spojlera.

Rugged paket

Paket se sastoji od okvira oko dnevnih svjetala, prednje dodatne zaštite branika, bočne zaštitne letvice na vratima, stražnje dodatne zaštite branika i rubne zaštite prtljažnika.

UNUTRAŠNJI ELEMENTI

Izaberite jedinstvenu kombinaciju ukrasa na instrument ploči i prstena oko otvora klima uređaja.

Bijela

Piano crna

Narančasta

Bijela

VANJSKI ELEMENTI: ŠREDNJA REŠETKA I UKRASNI DETALJI NA BLATOBRANU

Kao što sami odabirete ceste po kojima putujete, tako zasigurno želite odabrati dizajn svog vozila. Vitara vas ni u tome ne sputava. Vaša i njena osobnost ne poznaju granice. Složite automobil po svojoj želji.

Tirkizna

Prostrani prtljažnik

Zapremnina prtljažnog prostora Vitare iznosi masivnih 375 litara. Čak i kada stražnja sjedala nisu preklopljena, u njega možete odložiti torbu za golf. Nadalje, namještanjem police prtljažnika i stražnjih sjedala koja su djeljiva u 60:40 omjeru možete značajno povećati prtljažni prostor. Visina otvaranja vrata prtljažnika od tla također je smanjena u svrhu lakšeg utovara i istovara.

Crna

Panoramski krov

(opcionalno za GLX)

Panoramski krov sastoji se od dvije staklene ploče (jedna ispred druge), od kojih su obje klizne. Prilikom otvaranja, ploče kližu jedna preko druge kako ne bi utjecale na putnički prostor ili prostor za krovni nosač.

Središnji sat

Odaberite između dva elegantna dizajna – carbon (lijevo) i kanji (desno).

NAPLATCI

Čelični i alu-naplatci daju osobnost i dinamičan izgled svakom vozilu, a osim toga poboljšavaju performanse u vožnji.

Instrument ploča

Brzinomjer i brojač okretaja smješteni su na desnoj i lijevoj strani, s multi-informacijskim zaslonom u sredini. Zaslon prikazuje informacije kao što su trenutačna i prosječna potrošnja goriva, vanjska temperatura, način vožnje i upozorenje pri parkiranju. Multi-informacijski zaslon također uključuje i pokazatelj promjene stupnja prijenosa koji pruža pomoć za optimalno mijenjanje brzina sukladno trenutnim uvjetima, čime se postiže ekonomičnost potrošnje goriva.

17-inčni polirani alu-naplatci (GLX)

17-inčni alu naplatci (GL+)

16-inčni čelični naplatci s pokrovom (GL)

LED DNEVNA SVJETLA I SVJETLA ZA MAGLU

Jedinstveno dizajnirana dnevna svjetla sastoje se od okomito položenih LED žarulja. Postoje također i svjetla za maglu koja su ključna za dobru vidljivost na cesti za vrijeme loših vremenskih uvjeta.

TRADICIONALNI MOTIVI SUZUKI SUV VOZILA

Osnovni elementi dizajna Suzuki SUV vozila, kao što su poklopac motora u obliku školjke, zaštitni obrubi blatobrana, ukrasni detalj na blatobranu i široki C stup, modernizirani su i savršeno se uklapaju u cjelokupan izgled vozila.

LED PREDNJA SVJETLA (GLX)

Jaka LED svjetla koriste se za uštedu energije pri korištenju kratkih svjetala. Plavi detalj na projektorskim svjetlima stvara cool dojam.