Odaberite pravi mjenjač za vaš stil vožnje

5-stupanjski ručni mjenjač – Ovaj mjenjač ima stupnjeve prijenosa programirane za maksimalnu iskoristivost motora uz njihovo komforno i ugodno mijenjanje.
5-stupanjski AGS (Auto Gear Shift) – Ovaj automatski mjenjač se temelji na klasičnom ručnom mjenjaču, ali s automatiziranim načinom rada kvačila i izmjene brzina.

1.2 DUALJET

U novi 1.2 Dualjet motor ugrađen je jedinstveni sustav ubrizgavanja koji značajno unapređuje toplinsku iskoristivost povećanjem kompresijskog omjera. Pruža izvrsnu ravnotežu između potrebe za snagom i učinkovitosti kod potrošnje goriva.
Tip motora – K12C
Obujam – 1,242 ccm
Kompresijski omjer – 12.5
Maksimalna snaga – 66/6,000 kW@o/min
Okretni moment – 120/4,400 Nm@o/min

Sve potrebne informacije, uvijek vidljive

Ploča s instrumentima prikazuje osnovne informacije poput vanjske temperature, vremena i ukupne i parcijalne kilometraže. Prikazane informacije mogu se mijenjati pomoću gumba na ploči s
instrumentima ili na upravljaču.

Grijači prednjih sjedala (GLX i GL+)

Pored učinkovitog sustava grijanja iz klima uređaja, sjedala se također mogu brzo zagrijati, pridonoseći ugodnijoj vožnji u hladnim danima.

Čvrst i siguran osjećaj u vožnji (GLX)

Kvalitetan sportski upravljač ima srebrne detalje. Može biti presvučen kožom za one koji žele više luksuza u interijeru.

MirrorLink

MirrorLink omogućuje prikazivanje različitih aplikacija s vašeg pametnog telefona na središnjem zaslonu osjetljivom na dodir, omogućujući pristup njegovim značajkama i funkcionalnostima.
*MirrorLink™ je kompatibilan s pametnim telefonima s popisa
*MirrorLink™ je zaštitni znak društva Car Connectivity Consortium LLC.

Udobnost u vožnji (GLX)

Korištenje tempomata omogućuje da vozilo automatski održava određenu brzinu bez potrebe pritiskanja papučice gasa. Osim što smanjuje zamor vozača tijekom vožnje pri većim brzinama, kao i na velikim daljenostima, također poboljšava učinkovitost potrošnje goriva jer eliminira nepotrebna ubrzavanja i kočenja.

Povezivanje pametnog telefona (SLDA) (GLX i GL+)

Srce audio sustava je zaslon osjetljiv na dodir, intuitivan poput pametnog telefona. Spojite vaš smartphone preko Bluetooth® ili USB kabela kako biste na zaslonu mogli koristiti aplikacije. Preko njega vidite i audio sustav, sliku s kamere za vožnju unatrag i navigaciju (samo GLX).

Android Auto™

Android Auto™ proširuje Android platformu u automobil na način osmišljen upravo za vožnju koji će minimalizirati distrakciju. Tako se možete usredotočiti na vožnju pomoću Google™ usluga kao šot su Google Maps™ i Google pretraživanje™. Preuzmite aplikaciju Android Auto na usluzi Google Play™.
*Android Auto je dostupan u državama s popisa na ovom linku
*Većina pametnih telefona sa sustavom Android 5.0+ radi s Android Autom
*Android, Android Auto, Google, Google Play i dr. su zaštitni znakovi društva Google Inc.

Apple CarPlay

Apple CarPlay vam omogućuje korištenje iPhonea za upućivanje poziva, pristupa glazbi, slanje i primanje poruka i pronalaženje odredišta, i sve to glasovno pomoću Siri ili preko središnjeg zaslona vozila.
Apple CarPlay je dostupan u državama s popisa na ovom linku
*Za više detalja, uključujući iPhone modele kompatibilne s Apple CarPlay
*Apple, Apple CarPlay i iPhone su zaštićeni znakovi društva Apple Inc., registrirani u SAD-u i drugim državama.